Flitscursus Bestuurlijke boete

Datum:
30 augustus 2017

AANMELDEN

Aanleiding voor deze bijeenkomst zijn de belangwekkende uitspraken die de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 5 juli jl. heeft gedaan over het bewijsrecht in boetezaken op grond van de Wet arbeid vreemdelingen. Deze uitspraken geven richting aan het bewijsrecht bij de bestuurlijke boete en zijn vooraf gegaan door een conclusie van Advocaat-Generaal Keus.

Als docent zal mr. Christien Saris, advocaat en boete-expert bij Stibbe, optreden. Zij bespreekt met u de uitspraken van de Afdeling en de conclusie van de AG. Aan bod komen onder meer de eisen die worden gesteld aan het boeterapport, de verklaringen van getuigen en de inbreng van (tegen)bewijs na afronding van het onderzoek door de toezichthouder.

Christien Saris

Woensdag 30 augustus 2017
Vanaf 08.30 uur inloop met ontbijt, van 09.00 tot 10.30 uur het inhoudelijk deel, gevolgd door koffie.

Stibbe
Beethovenplein 10
1077 WM  Amsterdam

€ 75,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken
€ 90,- voor niet-leden
Genoemde prijzen zijn exclusief btw en inclusief ontbijt.

AANMELDEN