Actualiteiten inreisverbod

Datum:
06 oktober 2015

Sinds de Terugkeerrichtlijn per 31 december 2011 in de Nederlandse vreemdelingenwetgeving is geïmplementeerd wordt de praktijk met een aantal nieuwe en soms gecompliceerde kwesties geconfronteerd. In deze cursus komen jurisprudentie over het inreisverbod en de consequenties voor de praktijk aan bod. Nog steeds zijn er veel rechtsvragen over het inreisverbod; de ontwikkelingen in de jurisprudentie volgen elkaar dan ook in snel tempo op. In deze cursus zal aandacht worden besteed aan de recente rechtspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en de Hoge Raad over het inreisverbod en de Terugkeerrichtlijn. In een middag bent u volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen rond het inreisverbod.

In de cursus is plaats voor maximaal vijfentwintig deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor vragen en gedachtewisselingen.

Het cursusmateriaal wordt voorafgaand digitaal verspreid.

mr. M.F. Wijngaarden, advocaat te Amsterdam en
mr. A. Pahladsingh, jurist bij de Raad van State en rechter-plaatsvervanger .Rb. Rotterdam

Maandag 6 oktober 2015, 12.00 tot 17.15 (12.00 uur inloop met lunch 12.30 aanvang)
Cursus en Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.

NOvA 4 PO

€ 365,- voor WRV leden, € 425,- voor niet-WRV leden (geen BTW), inclusief lunch en digitale reader.