Flitscursus Kinderpardon

Datum: 
18 februari 2019
 
Op 12 februari is de Afsluitingsregeling van het Kinderpardon in werking getreden, het sluitstuk van de afschaffing van de Definitieve Regeling Langdurig Verblijvende Kinderen (DRLVK). Nieuwe aanvragen kunnen nog tot 25 februari ingediend worden in het kader van deze regeling. Aanvragen van vóór 29 januari 2019 op grond van de DRLVK zullen door de IND herbeoordeeld worden. Hiervoor is het niet nodig een nieuwe aanvraag in te dienen.
 

In deze flitscursus lichten de docenten de regeling toe en beantwoorden al uw vragen: Wie kunnen er gebruik van maken en wie niet? Is de regeling sluitend of dreigen er kinderen buiten de boot te vallen? Wat zijn de voorwaarden en welke haken en ogen zitten er aan? Snel handelen is geboden: wat kunt u als advocaat vóór 25 februari doen? Is het verstandig nog een aanvraag in te dienen? Kunt u bij een eerdere aanvraag echt achterover leunen?

Na deze cursus weet u wat u vóór 25 februari moet regelen en waar u daarbij op moet letten.

Docenten
S. (Sanderijn) Wierink, advocaat bij Hamerslag & Van Haren Advocaten, Amsterdam

H. (Frank) Heinink, coördinerend specialistisch adviseur bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Locatie, datum en tijd
Amsterdam, Spaces Herengracht, Herengracht 124-128
Maandag 18 februari 2019 van 15.15 uur - 17.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur; uitloop evt. naar 18.00 uur)

Kosten
€ 180,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken en leden van de Werkgroep Rechtshulp aan Vluchtelingen
€ 220,- voor niet-leden
Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Punten
Logo NOvA 2PO

AANMELDEN