Webinar Actualiteiten Hofjurisprudentie asiel

07 okt

Dit webinar is voltekend. U kunt zich nog wel aanmelden voor het bekijken van de opnames van dit webinar.

AANMELDEN

Over wat u niet leest in de samenvatting van een arrest

Wist u dat het recht op arbeid valt onder de menselijke waardigheid? Dat staat in een arrest over de Dublinverordening. Wist u dat het land van bestemming in het terugkeerbesluit moet worden opgenomen? Dat volgt uit een arrest over bewaring. 

In deze cursus staat recente Hofjurisprudentie in asielzaken centraal. Daarbij is vooral Gedurende twee uur worden ongeveer zes arresten besproken op deze zaakoverstijgende aspecten. Met deze cursus houdt u de actualiteit bij én verdiept u uw kennis over het asielrecht.

Docenten
mr. dr. K.E. (Karen) Geertsema, Docent Rechtssociologie en Migratierecht Radboud Universiteit Nijmegen
mr. M.F. (Marq) Wijngaarden, advocaat Prakken d'Oliveira Human Rights Lawyers

Datum en tijd
Donderdag 7 oktober 2021 van 14.00 tot 16.15 uur. Het webinar wordt opgenomen, de opname is aansluitend nog een week beschikbaar voor de deelnemers. 

Kosten
€ 143,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
€ 153,- voor niet-WRV leden
Exclusief 21% btw, inclusief digitale reader.

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het asiel- en vreemdelingenrecht.

Niveau***/specialisatie

Het certificaat met PO-punten wordt verstrekt na deelname aan het webinar én correcte beantwoording van de bijbehorende toetsvragen. De toetsvragen zijn een vereiste van de NOvA en de RvR.

Het live webinar wordt via Zoom aangeboden. Als u Zoom niet wilt of kunt gebruiken, is het ook mogelijk rechtstreeks vanuit uw browser verbinding te maken. Dit kan een beperkend effect hebben op de functionaliteiten van het webinar. 

AANMELDEN