Webinar Nationaliteitsrecht na Tjebbes

08 okt

AANMELDEN WEBINAR

In dit webinar staan de ontwikkelingen op het terrein van EU-burgerschap en nationaliteit centraal, met bijzondere nadruk op Europese jurisprudentie en de gevolgen daarvan voor het Nederlandse nationaliteitsrecht. Met de uitspraak van de ABRvS in de zaak Tjebbes (12 februari 2020) lijkt de invloed hiervan op het nationaliteitsrecht toegenomen, maar is dit ook zo? 

De cursus bestaat uit zowel een college als een interactief gedeelte, zodat de deelnemers ook daadwerkelijk aan de slag gaan met de besproken materie. Het webinar wordt verzorgd door Arend van Rosmalen, als legal counsel betrokken bij de zaak Tjebbes, en wetenschapper Hanneke van Eijken.

Docenten
mr.dr. H. (Hanneke) van Eijken, universitair docent Europees recht, Universiteit Utrecht
mr. A. (Arend) van Rosmalen, corporate immigration specialist bij Mynta Law 

Datum en tijd
Donderdag 8 oktober 2020 van 13.00 tot 16.15 uur. 

Kosten
€ 210,- euro voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
€ 225,- euro voor niet-WRV-leden
Exclusief 21% btw, inclusief digitale reader

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.

Niveau***/specialisatie
3PO

Het certificaat met PO-punten wordt verstrekt na deelname aan het webinar én correcte beantwoording van de bijbehorende toetsvragen. De toetsvragen zijn een vereiste van de NOvA en de RvR.

Het live webinar wordt via Zoom aangeboden. Als u Zoom niet wilt of kunt gebruiken, is het ook mogelijk rechtstreeks vanuit uw browser verbinding te maken. Dit kan een beperkend effect hebben op de functionaliteiten van het webinar. Dit webinar wordt opgenomen, de opname is aansluitend nog een week beschikbaar voor deelnemers. Als u verhinderd bent voor één van de delen, kunt u dit achteraf als video bekijken.

AANMELDEN WEBINAR