Webinar Visum kort verblijf

26 nov

AANMELDEN

Centraal in deze cursus staat de Visumcode. De docenten behandelen de verschillende soorten visa met aandacht voor de aanvraagprocedure, voorwaarden, weigeringsgronden en rechtsmiddelen. Aandacht zal worden besteed aan de ingrijpende gevolgen van Covid-19 voor de visumpraktijk. Met ruimte voor casus en actuele ontwikkelingen bent u na deze cursus weer helemaal bij op het onderwerp.

Docenten
mr. dr. E.R. (Evelien) Brouwer, Universitair hoofddocent Faculteit der Rechtsgeleerdheid Vrije Universiteit Amsterdam en
mr. E. (Esther) Schoneveld, advocaat bij SVK Advocaten

Datum en tijd
Donderdag 26 november 2020 van 13.00 tot 16.30 uur

Kosten
€ 210,- euro voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
€ 225,- euro voor niet-WRV-leden
Exclusief 21% btw, inclusief digitale reader

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.

Niveau***/specialisatie
3PO

Het certificaat met PO-punten wordt verstrekt na deelname aan het webinar én correcte beantwoording van de bijbehorende toetsvragen. De toetsvragen zijn een vereiste van de NOvA en de RvR.

Het live webinar wordt via Zoom aangeboden. Als u Zoom niet wilt of kunt gebruiken, is het ook mogelijk rechtstreeks vanuit uw browser verbinding te maken. Dit kan een beperkend effect hebben op de functionaliteiten van het webinar. Dit webinar wordt opgenomen, de opname is aansluitend nog een week beschikbaar voor deelnemers. Als u verhinderd bent voor één van de delen, kunt u dit achteraf als video bekijken.

AANMELDEN