Zomerprogramma-videocursus Actualiteiten associatierecht EEG-Turkije

31 aug

AANMELDEN VIDEOCURSUS

Deze videocursus is een opname van het webinar van 20 mei. Aan bod komen de actualiteiten t/m 20 mei 2021. Deze videocursus is deel van ons zomerprogramma en te zien t/m 31 augustus.

In deze verdiepende videocursus staan de actuele ontwikkelingen in het Associatierecht EEG-Turkije centraal. Wetenschapper Helen Oosterom-Staples plaatst de actualiteiten in het perspectief van het Associatierecht en bespreekt de stand still bepalingen die de rode draad in het webinar vormen. Jurist Halil Dogan belicht de actuele rechtspraktijk en geeft u tips and tricks om de rechten van uw cliënten zeker te stellen. Onder meer over hoe u dient om te gaan met de herinvoering van de inburgeringsplicht voor Turkse onderdanen en hoe u een aanvraag indient voor Turkse kennismigranten. Ook is er aandacht voor de toetsingsnormen en waarde van de standstill bepalingen.

Deze videocursus bouwt voort op de het juridisch kader en de rechtspraak van het Hof van Justitie EU die in de videocursus Associatierecht EEG-Turkije in detail uiteen worden gezet. Als u deze cursus nog niet heeft gevolgd of een opfrisser nodig heeft, is het mogelijk deze vooraf te volgen zodat u maximaal profijt heeft van de actualiteiten videocursus.

Docenten
mr. dr. H (Helen) Oosterom – Staples, universitair docente bij Universiteit Tilburg
mr. H. (Halil) Dogan, migratierechtjurist te Amsterdam

Datum en tijd
On demand tot en met 31 augustus

Kosten
€ 143,- voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
€ 153,- voor niet-WRV leden
Exclusief 21% btw, inclusief digitale reader

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.

Niveau***/specialisatie

Het certificaat met PO-punten wordt verstrekt na deelname aan de videocursus én correcte beantwoording van de bijbehorende toetsvragen. De toetsvragen zijn een vereiste van de NOvA en de RvR.

AANMELDEN VIDEOCURSUS