Cursussen en bijeenkomsten

10 sep

Actualiteiten Jurisprudentie Hof van Justitie EU***

Amersfoort. 4 PO NOvA. De docenten bespreken alle relevante uitspraken uit Luxemburg en plaatsen deze in een breder Unierechtelijk kader.

27 sep

Actualiteiten Gezinsmigratie***

Amersfoort. 5PO NOvA. Centraal staan de ontwikkelingen rond het recht op gezinsleven, nieuwe jurisprudentie en beleid en de betekenis voor de praktijk.

04 okt

Actualiteiten Gezinsmigratie***

NIEUWE LOCATIE: Eindhoven. 5PO NOvA. Centraal staan de ontwikkelingen rond het recht op gezinsleven, nieuwe jurisprudentie en beleid en de betekenis voor de praktijk.

09 okt

Medische verblijfsgronden en het tuchtrecht in vreemdelingenzaken ***

Amsterdam. 5PO NOvA. De docenten bespreken o.a. belangrijke juridische en medische kaders i.v.m. verblijf op medische gronden.

11 okt

De BRP: wie bent u, vreemdeling?***

Utrecht. 5PO NOvA. Problemen voor vreemdelingen ontstaan wanneer zij om opname of wijziging van persoonsgegevens verzoeken, zonder brondocumenten of bij twijfel aan echtheid of betrouwbare inhoud.

15 nov

Actualiteiten vreemdelingenbewaring voor ervaren advocaten***

Rotterdam. 4 PO NOvA. De cursus om te voldoen aan de voorwaarden voor bewaring van de RvR.

16 nov

Actualiteiten vreemdelingenbewaring voor ervaren advocaten***

Amsterdam. 4PO NOvA. Dé cursus om te voldoen aan de voorwaarden voor bewaring van de RvR.

06 dec

AANKONDIGING: Bijeenkomst Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken

De najaarsbijeenkomst van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken wordt gehouden op donderdag 6 december 2018 in de Eenhoorn in Amersfoort. Reserveer deze datum alvast in uw agenda.

10 dec

NIEUW: Actualiteiten vreemdelingenbewaring voor advocaten met beperkte ervaring**

Utrecht. 4PO NOvA. NIEUWE CURSUS Deze actualiteitencursus is speciaal bedoeld voor advocaten die (nog) niet veel bewaringszaken doen en bewaringsdossiers effectiever willen aanpakken. Met deze cursus voldoet u aan de voorwaarden voor bewaring van de RvR.