Cursussen en bijeenkomsten

Actualiteiten vreemdelingenbewaring***

Rotterdam. 4 PO NOvA. Dé cursus om te voldoen aan de voorwaarden voor bewaring van de RvR*, extra korting voor WRV-leden.

Actualiteiten vreemdelingenbewaring***

Amsterdam. 4 PO NOvA. Dé cursus om te voldoen aan de voorwaarden voor bewaring van de RvR*, extra korting voor WRV-leden.

01 jun

Actualiteiten vreemdelingenbewaring***

Utrecht. 4 PO NOvA. Dé cursus om te voldoen aan de voorwaarden voor bewaring van de RvR*, extra korting voor WRV-leden.

14 jun

Bijeenkomst Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)

Amersfoort. 4 PO NOvA. Inschrijving WRV-bijeenkomst donderdag 14 juni 2018 open.

26 jun

Inreisverbod***

Utrecht. 4 PO NOvA. Sinds de Terugkeerrichtlijn in de Nederlandse vreemdelingenwetgeving is geïmplementeerd wordt de praktijk met nieuwe en gecompliceerde kwesties geconfronteerd.

06 jul

Openbare orde***

Amsterdam. 4 PO NOvA. De gevolgen van schendingen van de openbare orde door een vreemdeling kunnen groot zijn.