Hybride cursus Actualiteiten gezinsmigratie

23 mei

AANMELDEN HYBRIDE CURSUS

Hybride cursus: deelname op locatie in Utrecht of digitaal via Zoom.

Meer dan ooit staat gezinshereniging volop in de publieke belangstelling. Het gezinsherenigingsrecht is volop in beweging, in de volle breedte van asiel tot nareis. In deze cursus zullen advocaat Corrien Ullersma en wetenschapper Mark Klaassen ingaan op recente ontwikkelingen in beleid en rechtspraak op het gebied van de doorwerking van de EU-Gezinsherenigingsrichtlijn en artikel 8 EVRM. Ook praten zij u bij over de laatste nationale en Europese ontwikkelingen op het gebied van de Verblijfsrichtlijn én op het gebied van het Chavez-verblijfsrecht.

Docenten
Dr. M.A.K. (Mark) Klaassen, universitair docent Instituut voor Immigratierecht, Universiteit Leiden
Mr. drs. C.J. (Corrien) Ullersma, advocaat bij De Graaf aan de kade te Amsterdam

Locatie, datum en tijd
Aristo Utrecht Centraal, Godebaldkwartier 357 3511 DT Utrecht
Donderdag 23 mei van 9.30 uur tot 16.50 uur

Deelnemers op de locatie dienen te tekenen voor aanwezigheid (bij aanvang en vertrek). Digitale deelnemers via Zoom dienen toetsvragen te beantwoorden om PO-punten te ontvangen.
De opname van het webinar zal voor alle deelnemers – op locatie en op afstand – nog twee weken terug te kijken zijn. Het is ook mogelijk om u op te geven voor het bekijken van opname van de opname, dus zonder live deelname op 23 mei.

Kosten deelname op locatie
€ 658,94 voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV) en de Werkgroep Rechtshulp aan vluchtelingen (WRV)
€ 796,22 voor niet-WRV leden
Kosten digitale deelname/opname bekijken
€ 593,05 voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV) en de Werkgroep Rechtshulp aan vluchtelingen (WRV)
€ 716,60 voor niet-WRV leden
Exclusief 21% btw, inclusief digitale reader

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het asiel- en vreemdelingenrecht.

Niveau/specialisatie

Het certificaat met PO-punten wordt verstrekt na deelname aan de cursus op locatie of correcte beantwoording van de bijbehorende toetsvragen bij digitale deelname. De toetsvragen zijn een vereiste van de NOvA en de RvR.

AANMELDEN HYBRIDE CURSUS