Videocursus Associatierecht EEG-Turkije

31 jan

AANMELDEN VIDEOCURSUS

Deze videocursus maakt u wegwijs in het Associatierecht EEG-Turkije. U krijgt een stevige basis waarmee u zaken in dit rechtsgebied vakkundig kunt aanpakken. Naast het juridisch kader komt ook de rechtspositie van Turkse werknemers en hun familieleden aan de orde. Daarnaast worden de stand still-bepalingen behandeld aan de hand van kernarresten van het Hof van Justitie EU. Hoewel de nadruk ligt op het Unierechtelijke rechtskader zal er ook aandacht zijn voor de implicaties van met name de rechtspraak van het Hof van Justitie EU voor het nationale vreemdelingenrecht en -beleid.

Niet de actualiteit, maar een gedegen inzicht in hoe het Associatierecht EEG-Turkije in elkaar steekt, staat centraal in deze cursus. Dit een nieuwe, geüpdatete versie.

Na het volgen van deze on demand videocursus beschikt u over handvatten om te bepalen of uw cliënt rechten ontleent aan het Associatierecht EEG-Turkije en welke procedurele waarborgen er voor hem/haar gelden. Met de informatie uit de reader kunt u vervolgens zelfstandig aan de slag in dit lastige rechtsgebied en de rechten die uw cliënt aan het Associatierecht EEG-Turkije ontleent zeker stellen.

Na aanmelding voor deze videocursus heeft u drie weken de tijd om de videocursus te bekijken en de toetsvragen te beantwoorden.

Docent
mr. dr. H (Helen) Oosterom – Staples, universitair docent en senior onderzoeker bij Universiteit Tilburg

Kosten
€ 250,54 euro voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
€ 267,70 euro voor niet-WRV-leden
Exclusief 21% btw, inclusief digitale reader.

Doelgroep
De cursus richt zich op advocaten en academische professionals die zich in de praktijk bezig houden met het vreemdelingenrecht.

Niveau***/specialisatie
3PO

Het certificaat met PO-punten wordt verstrekt na deelname aan de videocursus én correcte beantwoording van de bijbehorende toetsvragen. De toetsvragen zijn een vereiste van de NOvA en de RvR.

AANMELDEN VIDEOCURSUS