Incompany cursussen vreemdelingenrecht

Het vreemdelingenrecht is gecompliceerd en ontwikkelt zich razendsnel. Op de meest diverse plaatsen is kennis ervan nodig, bijvoorbeeld bij gemeentes, tolken, maatschappelijk hulpverleners, hr-managers, sociaal raadslieden en uitvoeringsinstanties.

Heeft u als professional te maken met vreemdelingen en hun rechtspositie, en heeft u behoefte aan kennis van het vreemdelingenrecht of verdieping van de kennis die u al heeft? Stichting Migratierecht Nederland (SMN) biedt opleidingen op maat voor u en uw team. We snijden het lesprogramma toe op uw wensen, behoeften en kennisniveau. Samen met uw collega’s doet u kennis op, ontleedt u praktijksituaties en maakt u zich juridische vaardigheden eigen. Wij bieden zowel korte thematische cursussen als bredere opleidingstrajecten op het gebied van het vreemdelingenrechtrecht. Ook interactieve, digitale cursussen zijn mogelijk.

Onze cursussen worden verzorgd door gespecialiseerde juristen vreemdelingenrecht uit de wetenschap en rechtspraktijk met ruime ervaring als docenten.

SMN heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van cursussen vreemdelingenrecht en is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) als aanbieder van cursussen in het kader van de Permanente Opleiding (PO) voor de advocatuur. Naast advocaten nemen ook juridische professionals uit de rechtspraak, de IND, andere overheden en ngo’s deel aan onze cursussen. SMN organiseert verder lezingen, conferenties en twee keer per jaar bijeenkomsten van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken.

Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem contact op met de cursuscoördinator voor een vrijblijvend gesprek en nadere informatie, bboermans@stichtingmigratierecht.nl.

Naar cursusagenda.